Veistoksia

                                                 200 eliksiiriä, mitä sinä tarvitset?

200 Eliksiiriä, mitä sinä tarvitset?, 2012.  Teoksen tein alunperin ruokateemaiseen Maku & muoto -näyttelyyn Fiskarsiin. Materiaalina vesi, elintarvikeväri ja lasipullot, koko 220 x 180 cm. Teoksesta on myös pienempi versio 80 x 60 cm, mikä lasikaapilla ja valoilla.

                                                                   Pullopostia

Pullopostia, 2014, materiaalina lasipullot ja kalvolle painetut lyijykynäpiirrokset. Teoksen suunnittelin Rajapinnat -näyttelyyn, jossa Altia oli sponsorina ja teoksista toivottiin viinipulloaiheisia.

   Talo teema

   Leikkimökit, Kiilan koulu, Raasepori

Leikkimökit on kuuden reliefin sarja Kiilan koulun sadekatoksessa. Pääasiallinen materiaali on kierrätetty metalli, mistä kiitos Kuusakoski oy:lle. Pimeinä päivinä teos valaisee tilaa intekroiduilla ledvaloilla. Työ alkoi keväällä 2012, kun Kiilan koulun viidesluokkalaiset piirsivät luonnoksia ja ideakuvia, varsinainen työskentely tapahtui Taiteen keskustoimikunnan rahoituksella kesä-joulukuu 2012 ja teos päästiin asentamaan koulun peruskorjauksen jälkeen keväällä 2014.

                                                Kivinokka ympäristötaidenäyttelyt

Kokoamisohjeet, 2009, koko noin 2,5 x 2,5 x 1 m Kivinokkassa järjestettiin vuodesta 2003 kymmenen vuoden ajan taiteilijavetoista ympäristötaidenäyttelyä, missä oli mukana kymmeniä taiteilijoita, useina vuosina mm. Jenni Tieaho, Leena Turvanen, Jonna Pohjalainen, Otto Santala....

Maalari maalasi, 2007, materiaalina maalattu puurima. Teoksessa on käyttetty Kivinokan Siirtolamökien mittasuhteita. Alueen mökien koko on tarkoin säädelty, mutta mielestäni on hurmaavaa, miten pienillä yksityiskohdilla asukkaat ovat tehneet mökeistä omanlaisensa.

                                                 Art goes Camping

Erillään, 1998, Telttamökki oli esillä ensimmäisessä Art goes Campingissä, viikonlopun kestäneessä PopUp-näyttelyssä Aurooran kentällä. Teoksen koko on noin 150 x 150 x 190 cm. Art goes Camping tapahtumia järjestettiin neljänä vuonna, joista kolme oli Aurooran kentällä ja yksi Vauhtitiellä, Töölölahden pohjoisrannan tuntumassa

Teos on ollut esillä myös mm. Pimeän peitto -taidetapahtumassa, Perniössä.

vas. yllä Jaakko ja Pavunvarsi, 2004                              vas. alla Viisi erilista telttaa, 2001                                     yllä Unelma, 2003

                                                         Harg -ruukki, Ruotsi

Time Slices, 2009, Hargin ruukissa Galleri Järnboden järjesti pohjoismaisille taiteilijoille taidetyöpajan, jossa rakensimme ympäröivään puistoon veistoksia. Teokseni perusidea oli valmiina, mutta kun löysin vanhat perustukset, mukautin teoksen niihin sopivaksi. Teos on pysyvä, vaikkakaan ei ikuinen.

                                                 Fiskars ja Siuntion luontopolku

Vakoojat, 2012, metalli, Fiskarsin joen varrella

Vakoojat, 2010, Siuntiossa

Maalauksen ja veistoksen rajapinnalla


Vesiputous, 2008, metalli ja valokuva, yhteistyössä valokuvaaja Jonna Öhrnbergin kanssa

Mummonviiva, 2009

sähkökaapeli ja valeseinä. yhdessä Hanne Horten kanssa
yllä Hän puhuu sinulle, 2014 videoinstallaatio. Kuvassa teos on esillä Lohjan uimahallin saunassa, Ui ja katso! -näyttelyssä.

vas. Kevyet askeleet, 2010, maalattu vaneri. Tein teoksen Siuntion kylpylän luontopolulle "pakosta" kuntoilevien piristykseksi.

alla Kylässä, 2006, maalattu vaneri, 24 x 24 x30 cm, 26 kpl