yhteistyöteoksia

Kylä elää!

Eeva-kaisa Ailus ja Katja Öhrnberg

Fiskarsin kyläläisiä on tähän mennessä ollut malleina kuusikymmentä. Mallisession aikana tutustumme malliin jutellen ja piirtäen. Jokaisesta tulee piirustusten lisäksi kaksi maalausta, Eeva-Kaisan ja minun erilaiset näkemykset. Kokonaisuudesta vajaa puolet on esillä vuoden 2016 loppuun paikallisessa Cafe Bar Laundryssa.

Katja Öhrnberg ja Eeva-Kaisa Ailus

Muotokuvamaalauskollaasi, Saksassa Puchheimin taiteilijasymbosiumin osallistujat Elokuu 2016

.

Kukasta kukkaan

Eeva-Kaisa Ailus ja Katja Öhrnberg

Teos oli ensimmäisen kerran esillä 2012 Keidas näyttelyssä Fiskarsissa. Nyt siitä on kooste esillä Ravintola Kuparipajan kabinetissa. Alla kuva Tapiolan kirkon aulatilasta

Exotic

Eeva-Kaisa Ailus ja Katja Öhrnberg

Hedelmämaalauskollaasi on ollut Galleria Kajavan (Helsinki) lisäksi esillä Fiskarsin Onomassa ja  Billnäsin puutarharavintolassa

Itämainen matto

Nanna Bayer, Kaisa Barbieri, Hanne Horte ja Katja Öhrnberg

Itämäinen matto (2005) on osa Väkevä Maa kansainvälistä taidehanketta. Värjättyyn betoniin on upotettu äestyskoneen osia, kaakelia, posliinia, lasia ja pullonkorkkeja. Teos sijaitsee Kuhmalahdella, kunnantalon ja terveyskeskuksen välissä. Sähkövastuksien avulla teoksen voi pitää näkyvissä myös lumisena talvena. Myöhemmin teimme matolle johtavan mosaiikkilaattapolun paikallisten ihmisten kanssa.

Kilppari -pyöräteline

Hanne Horte-Garner ja Katja Öhrnberg

Kilpikonna, Fiskarsin koululla, 2015, betonimosaiikki.  Idea pyörätelineestä lähti tarpeesta parantaa ja piristää koulun ympäristöä. 

NEXT  >